LID WORDEN - Explosief vzw

Ga naar de inhoud
LID WORDEN VAN EXPLOSIEF vzw

Zin om mee te werken aan onze toneelvoorstellingen, voor of achter de schermen? Zowel volwassenen als jongeren ouder dan 14 jaar (geboren in 2009 of eerder) kunnen bij ons terecht.
Als je nog geen lid bent van Explosief vzw en je wil graag lid worden, neem dan eerst contact met ons op. Zo kunnen we samen nagaan wat je verwachtingen zijn en wat wij je kunnen bieden. Je kan ons bellen op het nummer 0494 58 92 01 (na 18u). Daarna kan je online inschrijven door onderstaand formulier in te vullen.
Voor vragen en opmerkingen kan je e-mailen naar info@explosiefvzw.be.

Ben je geboren in 2007, 2008 of 2009?
Laat een ouder ons bellen. Daarna kan je ouder het onderstaande formulier invullen.
Bij jongeren geboren in 2007, 2008 of 2009 verwachten we dat minstens 1 ouder mee lid wordt als contactpersoon en als extra hulp achter de schermen (bardienst of kassadienst tijdens voorstellingen, opruim na de voorstellingen, ...).
VOORWAARDEN

  • voor acteurs: de tekst wordt op voorhand geleerd. We repeteren niet met de tekst in onze handen.
  • voor acteurs: je helpt mee achter de schermen wanneer je zelf niet op de planken staat. Je staat mee in voor de opruim na de voorstelling.
  • je betaalt het lidgeld 2023-2024 van 12 euro (per persoon geboren in 2006 of eerder) of 18 euro (per jongere geboren in 2007, 2008 of 2009, hierin zit ook het lidgeld voor 1 ouder)
  • de inschrijving is pas definitief als je lidgeld betaald is (alle info om te betalen volgt in onze bevestigings-e-mail).
  • je gaat akkoord met het intern reglement.
  • je hebt onze privacyverklaring gelezen.
  • voor acteurs: je geeft toestemming voor het gebruik van foto's, film- en geluidopnames van repetities en voorstellingen.
INSCHRIJVING EXPLOSIEF vzwTip

 Website Explosief vzw
 Sociale media
 Geschreven pers
 Regionale tv
 Youtube
 Soundcloud

 e-mailadres
 adres
 telefoon- en/of gsm-nummer

Ik ga akkoord met het intern reglement

Ik heb de privacyverklaring gelezen
Wil je meer info of heb je vragen, aarzel niet om ons te contacteren:
Terug naar de inhoud