EXPLOSIEF - Explosief vzw

Ga naar de inhoud
WIE & WAT

Zowel volwassenen als jongeren vanaf 14 jaar kunnen bij Explosief vzw terecht om samen te werken aan toneelvoorstellingen voor een breed publiek.
Elke voorstelling is een nieuwe, eigen creatie. Hierbij wordt niet alleen de tekst geschreven door Explosief vzw, maar ook de muziek en de liedjes.
Onze voorstellingen zijn gekenmerkt door veel fantasie, uitgesproken karakters, herkenbare situaties en veel humor. De minimumleeftijd wordt bij elke voorstelling vermeld.

DOEL

Wij willen toneel en cultuur toegankelijk maken voor iedereen die wil acteren, meewerken aan een productie of een voorstelling wil bijwonen. Wij houden onze toegangsprijs en ons lidgeld zo laag mogelijk zodat iedereen - acteurs, medewerkers en publiek - toneel kan beleven zonder financiële belemmering.
WAAR & WANNEER

Wij treden op in de zaal van gbs De Puzzel (De Bruynlaan 19 - Begijnendijk). Repeteren doen we in een gemeentelijke locatie, afhankelijk van de beschikbaarheid.

TONEEL & MEER

De voorstellingen zijn doorgaans in november, maar doorheen het jaar blijven wij actief. Zo kan een vaag idee ineens uitgroeien tot een extra productie ergens in de loop van het jaar.
Tijdens de coronacrisis kropen we noodgedwongen achter de camera. Sindsdien maken we regelmatig een kortfilmpje, met als voorlopig hoogtepunt onze eigen Film Noir in 5 delen en een reeks filmpjes over onze Diva's.

LID WORDEN

Wil je graag lid worden van deze gezellige familie? Klik hier voor alle details en voorwaarden.
Wil je meer info of heb je vragen, aarzel niet om ons te contacteren:

Terug naar de inhoud