VERKOOPVOORWAARDEN - Explosief vzw

Ga naar de inhoud
VERKOOPVOORWAARDEN

 1. PRIJS
  De toegangsprijs wordt per productie bepaald. De prijs is altijd per persoon en inclusief kosten.
  Er zijn geen kortingen mogelijk.

 2. AANKOOP EN BETALING
  Kaarten kunnen aangekocht worden zolang de voorraad strekt. Per persoon is er 1 toegangskaart.
  Van zodra een voorstelling uitverkocht is, wordt dit gemeld op de website van Explosief vzw.
  De aankoop is pas in orde na betaling van de toegangskaarten.

  Online verkoop:
  De online verkoop wordt behandeld door TicketGang. Op de website van Explosief vzw staat de link naar de betreffende pagina van TicketGang waar de kaarten kunnen aangekocht worden.
  De toegangskaarten worden digitaal bezorgd door Ticketgang. Op de kaart staat een streepjes- of QR-code die gescand zal worden aan de toegang van de toneelvoorstelling. Elke kaart kan maar 1 keer worden gescand.

  Bij betaling aan de kassa:
  Aan de kassa kan enkel nog betaald worden voor kaarten waarvoor niet gereserveerd is via online verkoop.
  De kaarten worden pas overhandigd na betaling aan de kassa.
  De verkoop van de kaarten wordt behandeld door medewerkers van Explosief vzw.
  Zonder reservatie kunnen kaarten enkel gekocht worden aan de kassa zolang de voorraad strekt.
  Betaling aan de kassa kan cash of met een betaalkaart (Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Google Play en Apple Play).

 3. TELEFONISCH RESERVEREN
  Als het onmogelijk is voor de koper om de aankoop online af te handelen, is reservatie van toegangskaarten telefonisch mogelijk. Een telefonische reservatie is pas geldig na betaling van de kaarten. De wijze van betaling wordt afgesproken met de klant. Via het nummer 0494 58 92 01 is Explosief vzw elke dag bereikbaar na 19u van zodra de reservaties geopend zijn tot en met de dag van de laatste voorstelling. Mocht Explosief vzw toch niet telefonisch bereikbaar zijn op het moment dat de klant belt, kan de klant een boodschap inspreken. Explosief vzw belt daarna zo snel mogelijk terug. Op de dagen van de voorstellingen kan er niet gebeld worden.

 4. LEVERING
  Bij voorafbetaling online:
  Nadat u uw toegangskaart(en) hebt gekocht en betaald via de website van TicketGang, krijgt u de mogelijkheid om de toegangskaart(en) onmiddellijk af te drukken. De kaarten worden ook per e-mail verzonden als u ze later wil afdrukken.
  De koper moet deze kaarten meebrengen naar de voorstelling, afgedrukt op papier of digitaal op een smart phone of tablet. De koper dient de kaart(en) te tonen bij aanvang van de voorstelling. Hierbij moet de streepjes- of QR-code goed zichtbaar zijn. Per persoon is er 1 toegangskaart. Op de kaart staat een streepjes- of QR-code die gescand zal worden aan de toegang van de toneelvoorstelling. Elke code kan maar 1 keer gescand worden.

  Bij betaling aan de kassa:
  De kaarten worden pas overhandigd na betaling aan de kassa.
  Betaling aan de kassa kan cash of met een betaalkaart
  (Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Google Play en Apple Play).

 5. TERUGBETALINGEN
  Terugbetalingen zijn niet mogelijk. Aangekochte kaarten zijn enkel geldig voor de betreffende voorstelling en kunnen niet gewisseld worden voor een voorstelling op een andere dag of ander aanvangsuur.

Terug naar de inhoud